Nieuws

© Unsplash / Kate Kalvach

Koning Boudewijnstichting (Auton’home) steunt De Woongenoten

De Woongenoten diende een aanvraag in bij het fonds Auton’home van de Koning Boudewijnstichting. De aanvraag werd goedgekeurd voor een bedrag van 25000 euro, waardoor we de woonkost van komende projecten voor vluchtelingengezinnen wat kunnen verlagen. Goed nieuws is ook dat onze partner vzw Mondiale Werken Lier ook met een goedgekeurd project verder aan de slagMeer lezen over “Koning Boudewijnstichting (Auton’home) steunt De Woongenoten”

Verslag van onze werking

2019 tot mei 2020 Meer dan 2 jaar geleden wilden we een organisatie uitbouwen voor de aankoop en sociale verhuur van woningen voor kwetsbare burgers. Een eenvoudige organisatie die voor ethische beleggers vertrouwen uitstraalt, met een beperkt financieel risico voor kapitaalverstrekkers.  Nu staat alles in de steigers. Wooncoop cvba biedt ons een duurzaam kader omMeer lezen over “Verslag van onze werking”

[Pers] #boechoutbeweegt

In het infoblad van Boechout van april 2020 verscheen het artikel “De Woongenoten bouwt aan betaalbaar wonen in de regio” (Interview met Bob Docx). De infoavond over “wooncoop” en “Woongenoten” die Gemeente Boechout en IVLW (interlokaal woonoverleg IGEAN) gepland hadden op donderdag 2 april 2020 in theaterzaal Vooruit! werd uitgesteld. Er is nog geen nieuwe datumMeer lezen over “[Pers] #boechoutbeweegt”


Nieuwe berichten volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: